Nieuwe pagina 1
OfficiŽle website Tom Stamsnijder

  New Page 3
Home
   ∑ Home  
   ∑ Nieuws  
   ∑ Biografie  
   ∑ Erelijst  
    Fietsclinic Richard  
   ∑ Uitslagen  
   ∑ Standen  
   ∑ Fotoalbum  
   ∑ Gastenboek  
   ∑ Links  
   ∑ Contact  
 

 

 
 
Nieuwe pagina 3
  Het WK ...
Het echte aftellen naar het WK in Hoogerheide is nu echt begonnen. De speculaties over de vorm van de favorieten en de combines (klinkt toch echter als "ik rij voor") vliegen je om de oren. Hoe het allemaal zal gaan lopen weet niemand maar dat het spannend zal worden is wel duidelijk, zeker met de omstandigheden zoals ze nu zijn en denk ik zullen blijven.

Ik zit al enkele jaren in het vak maar kan er eigenlijk ook niet veel van maken. Nijs, Stybar vind ik goed, Albert zal goed zijn en dan hebben we nog enkele sluipmoordenaars rondrijden zoals Pauwels en Mourey en misschien (hoop ik) Thijs Al. En onze Boom natuurlijk ... tja eh is ie goed of is het bluf en zelfzekerd? Ik weet het niet? Ik weet het wel? Moeten we wel voor hem gaan? Of beter voor Thijs? Het is te hopen dat het een eerlijke koers wordt zonder materiaalpech en valpartijen dat de beste zal winnen!

Over mezelf kan ik ook niet veel zeggen. Ik hoop dat ik er in de start een beetje uitkom zodat ik in de koers kan komen. Ik ben dit seizoen al zoveel keer de eerste ronde uit de wedstrijd gevlogen, dus hoop ik dat dit nu niet zal gebeuren. En dan verder m'n ding doen. Een absolute topklassering zie ik niet gebeuren maar ik ga zeker m'n best doen. Als ik van voren zit tot het eind dan heb ik misschien ook nog wel iets te vertelllen over wie er wel kampioen wordt .......

M'n laatste WK in Hoogerheide, zoals ik al meer heb gezegd, Van der Poel deed z'n laatste hier in Gestel ik bij hem. Toch wel apart!

Groetjes.
 

OfficiŽle website Tom Stamsnijder
 
OfficiŽle website Tom Stamsnijder

© COPYRIGHT RICHARDGROENENDAAL.NL 2003-2008 - GIEL STAM